Седем часа разлика

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е висш влиятелен съдия в София. Нейните връзки с подземния свят са известни на всички, но никой не може да ги докаже. Последното дело, по което работи Таня, засяга пряко един от най-близките й приятели от детинство – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Те са изключително близо до приключване на делото в тяхна полза, когато появата на новия прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) обърква всичките им планове.

Мая Стоева (Боряна Братоева) е сред най-популярните и харесвани ученички в своето училище и може да има всяко момче, но когато среща Тео Стефанаков (Тодор Дърлянов) любовта им пламва от пръв поглед. Един от бившите й приятели – Роки (Тони Минасян) обаче никога няма да превъзмогне раздялата и е твърдо решен да изплаши Тео. Дали Роки ще успее да си върне Мая или любовта към Тео ще преодолее заплахите.

Междувременно в Ню Йорк собственикът на българската кръчма "Избата" – Боян (Малин Кръстев) отчаяно се опитва да намери пари, които да върне на руски мафиот, към когото е задлъжнял. Единственият начин да се издължи обаче се оказва, че зависи от приятелката му Нина Роси (Александра Раева).

http://zazz.info/images/gallery/2012_6/535_attach_4063_normal.jpg

 

ТВ бг