Женени с деца в бг вариант

Тази пролет семейство Бикови ще са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир. Ще се карат, ще се обиждат, ще воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат...

Те са „Женени с деца в България” – българската адаптация на хитовия сериал, чиито първи епизоди Нова ТВ ще излъчи през март месец.

Имената на българските Ал и Пеги Бънди са Жоро и Цвети Бикови. Вече повече от 15 години двамата живеят под един покрив. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк.

Въпреки всекидневните им конфликти обаче, те държат един на друг и наистина се обичат. А освен че са женени в България, са и с деца – дъщеря Сиси, син Боби и най-верният член на семейството – кучето Цезар.

Кои обаче са българските актьори, които ще се превъплътят в ролите на невероятното семейство? От Нова ТВ повдигат завесата, но съвсем леко...

Актьорът в ролята на Жоро Биков не е женен, но има едно дете – 11-месечна дъщеря. В 6 и 7 клас учи футбол в спортно училище, но след това завършва Италианския лицей. И до днес обаче си остава футболен фен и продължава да играе с приятели.

Актьорската му кариера започва на сцената на Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, а така също и в исторически филм на BBC за Ханибал.

Екранната му половинка Цвети Бикова в реалния живот е омъжена, майка на една 8-годишна дъщеря. За разлика от образа й на екрана Цвети, е подредена и грижовна домакиня. Във вените й тече аристократична кръв, а списъкът с ролите й – както театрални, така и телевизионни, е ужасно дълъг.

Също толкова интересни са и актьорите, които ще се превъплътят в ролята на децата Сиси и Боби. Актрисата, която ще видим в образа на колоритната дъщеря, в реалния живот впечатлява с дългите си коси и сините очи, завършила е изобразително изкуство, но тръгва по пътя на актьоството. В реалния живот няма нито брат, нито куче. В сериала обаче ще има и двете.

Момчето, което ще изиграе ролята на брат й Боби, е само на 13 години, но вече има 8-годишна актьорска кариера зад гърба си.

Не на последно място е и кучето Цезар – чаровен голдън ретривър, участвал в множество изложби и представления, владее различни номера, а види ли боклук – веднага го взима и го хвърля в кофата.

Семейство Бикови обаче засега остават скрити. Така те ще останат до момента на тяхното разкриване, когато ще разберем кои са „Женени с деца в България”. Дотогава може само да гадаем.

http://zazz.info/images/gallery/2012_6/535_attach_4064_normal.jpg

Днес